КВІ
Субота
27
12:37

​Юрій Тарасюк з робочим візитом відвідав Коростишівську територіальну громаду

Одна із перших територіальних громад, яку в межах ознайомчої робочої поїздки 16 серпня відвідав новопризначений голова Житомирської районної військової адміністрації Юрій Тарасюк, – Коростишівська.

Очільник району взяв участь у засіданні виконавчого комітету Коростишівської міської ради, де на порядку денному серед інших розглядалося питання створення при міськраді Координаційного центру підтримки цивільного населення.


Акцентуючи увагу членів виконкому на цьому важливому питанні, Юрій Тарасюк наголосив, що такий центр створюється саме для підтримки й координації надання допомоги людям, які постраждали внаслідок російської збройної агресії . Йдеться про внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, Захисників і Захисниць, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, та ін. Координаційний центр ініціюватиме заходи оперативного реагування на забезпечення нагальних потреб цивільного населення громади, їх соціально-психологічної, правової, медичної та іншої підтримки.



«І органи виконачої влади, і місцеве самоврядування повинні оперативно реагувати на виклики сьогодення, налагодити чітку співпрацю між усім ланками соціальних лужб, волонтерськими організаціями. Тоді можна сподіватися, що населення, яке через війну опинилося у скрутних життєвих обставинах, отримає конкретну допомогу», – резюмував Юрій Тарасюк.


Він зазначив, що відкритий до спілкування, до людей і розраховує на тісну взаємодію з усіма громадами, що є запорукою своєчасної реакції на найактуальніші для Житомирського району проблеми.

Вчора

Сторінки:
Нагору