КВІ
П'ятниця
26
11:03

​Урок безпеки для школярів у Житомирі провели поліцейські та рятувальники

Спільний профілактичний захід відбувся 1 грудня у житомирській спеціальній школі №9. Разом з правоохоронцями та рятувальниками діти засвоїли ази безпечної поведінки у побуті та в публічних місцях.

Ювенальні поліцейські, офіцери Житомирської громади та рятувальники УДСНС міста провели урок безпеки з учнями спеціальної школи №9 м. Житомира.


Захід розпочався в актовій залі із загального уроку безпеки. Учням нагадали правила поведінки у побуті й громадських місцях на території навчального закладу. Правоохоронці відповіли на питання школярів і разом з ними знайшли правильні шляхи вирішення різних неоднозначних ситуацій.


Пізнавальна зустріч продовжилась на території навчального закладу, де правоохоронці та рятувальники облаштували безпекові локації. Там гості знайомили дітей з особливостями своїх професій, демонстрували спеціальні та індивідуальні засоби захисту, які використовують у буденній службі та при виконанні відповідальних завдань.


– Такі спільні заходи разом з колегами з інших служб поліції та працівниками Управління ДСНС Житомирської області у навчальних закладах регіону ми проводимо з вересня місяця. Тематика зустрічей зі школярами - загальні правила безпечної поведінки та дії у разі виявлення підозрілих або потенційно небезпечних предметів. Ми переконані, що діти мають знати найважливіші аспекти та орієнтуватись, як діяти правильно і без ризику для здоров’я та життя у різних ситуаціях, - прокоментувала керівниця підрозділу ювенальної превенції ГУНП Житомирщини Наталія Гончарук

Вчора

Сторінки:
Нагору