БЕР
Вівторок
19
09:19

В Житомирському районі теща поранила зятя

​Увечері 28 лютого до поліції надійшло повідомлення про поранення жителя смт Новогуйвинського. Як було встановлено, чоловіка під час сварки поранила 60-річна жителька району. На щастя, обійшлося без серйозних травм. Нині триває з’ясування всіх обставин події у рамках кримінального провадження.

За інформацією, яка надійшла до Житомирського відділу поліції №1, 44-річний житель смт Новогуйвинського отримав кілька колото-різаних ран шиї. Чоловіка увечері доставили до обласної клінічної лікарні, де медики діагностували непроникаючі поранення та надали йому необхідну допомогу.


Тим часом поліцейські з’ясовували обставини події. Для цього опитали місцевих мешканців, оглянули місце нанесення травм та вилучили низку речових доказів, провели інші необхідні першочергові заходи.


Як з’ясувалось, ще зранку між пораненим чоловіком та матір’ю його співмешканки виник конфлікт. 60-річна жінка, яка навідалася у гості до дочки, застала у квартирі співмешканця та викликала того на розмову на сходинковий майданчик. Під час з’ясування стосунків жінка й нанесла поранення 44-річному чоловікові. Той звернувся до медиків лише надвечір, наразі загрози його життю немає.


Правоохоронці розшукали учасницю конфлікту, вона визнала свою провину.


Нині триває встановлення всіх обставин у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) КК України. Законодавством такі протиправні дії, що спричинили короткочасний розлад здоров'я або незначну втрату працездатності, караються штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 150 до 240 годин або виправними роботами на строк до 1 року, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 2 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору