КВІ
Субота
27
06:21

​Ветеринарна аптека в Овручі – успішний бізнес колишнього безробітного

Олексій Гламазденко має вищу освіту за спеціальністю «Ветеринарна медицина», працював лікарем ветеринарної медицини. До Овруцька районна філія Житомирського обласного центру зайнятості звернувся у жовтні 2020 року за сприянням у подальшому працевлаштуванні.

За час перебування Олексія в статусі безробітного на місцевому ринку праці не було вакансій, які б відповідали його кваліфікації. Він відвідував семінарські заняття, аби почерпнути більше корисної інформації про можливі способи власної зайнятості. Після одного з таких заходів для ініціативних безробітних – семінару на тему «Генеруй бізнес- ідею та розпочни свій бізнес» – і вирішив започаткувати власну справу.


Психодіагностичне тестування, яке запропонували Олексію пройти фахівці з профорієнтації, засвідчило високу схильність до підприємництва. Психологи служби зайнятості в індивідуальній співбесіді надали майбутньому підприємцю рекомендації щодо реалізації його задумів і скерували на курсове навчання для підприємців-початківців. Згодом Олексій підготував бізнес-план на тему: «Ветеринарна аптека «Ветлікар», який успішно і захистив.


Стартовим капіталом для започаткування підприємницької діяльності стала одноразова виплата всієї належної суми допомоги з безробіття.


У лютому цього року ветаптека Олексія Гламазденка запрацювала. Днями фахівчиня служби зайнятості Юлія Євтушенко зустрілася з підприємцем аби обговорити можливі шляхи співпраці у майбутньому.

Вчора

Сторінки:
Нагору