КВІ
Вівторок
30
05:56

​Відбулося обговорення економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2021 рік

Під головуванням заступника голови ОДА Віктора Градівського 26 листопада в ОДА відбулося онлайн-засідання робочої групи з розроблення проєкту Програми економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2021 рік. Данний проєкт представила директорка Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики ОДА Наталія Арендарчук.

“Дякую за представлення проєкту Програми і за злагоджену роботу усіх структурних підрозділів. Тепер ми маємо більш чіткий план дій на наступний рік, зорієнтований на подальший економічний та соціальний розвиток Житомирської області”, — сказав Віктор Градівський.

На засіданні було визначено основні параметри і напрями розвитку Житомирщини на наступний рік та головні пріоритети роботи усіх гілок місцевої влади у взаємодії з бізнесом і громадськістю.


Також були обговорені основні проблемні питання відповідних галузей і сфер діяльності, основні завдання на наступний рік та доцільність і обгрунтованість включених до проєкту Програми заходів.

Доопрацьований проєкт Програми економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2021 рік буде подано на розгляд та затвердження обласній раді.

Вчора

Сторінки:
Нагору