КВІ
Вівторок
30
00:08

​Житло для ВПО: Віктор Градівський взяв участь у засіданні Міжвідомчої комісії з відбору житлових об’єктів

Сьогодні, 09 серпня, за участі голови правління Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» Сергія Комнатного відбулося онлайн-засідання Міжвідомчої комісії з відбору житлових об’єктів, що може бути придбане Державним фондом для проживання внутрішньо перемішених осіб.

Від Житомирської області до засідання долучилися заступник начальника обласної військової адміністрації Віктор Градівський, директор Житомирського регіонального управління Держмолодьжитла Ігор Потапчук та представники Департаменту соціального захисту населення ОВА.


Учасників засідання було поінформовано про те, що на виконання рішення Міжвідомчої комісії з відбору житлових об’єктів на офіційному сайті Держмолодьжитла та на інших інформаційних ресурсах було розміщено оголошення про проведення додаткового відбору та придбання 6 квартир у Житомирській області з подальшою передачею такого житла в оренду.


За результатами інформаційної кампанії була подана 31 пропозиція, з яких 9 було відхилено через невідповідність критеріям, визначеним Порядком. На засіданні було винесено рішення в найкоротші терміни здійснити огляд 22 відповідних житлових об’єктів та за результатами огляду надати на розгляд комісії Акти огляду.


Як раніше повідомлялося, Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов зазначив, що Уряд України разом з органами місцевого самоврядування, волонтерськими організаціями і міжнародними партнерами працює над забезпеченням громадян тимчасовим житлом.


Нагадаємо, що 05 серпня начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко обговорив із делегацією італійського представництва Червоного Хреста питання встановлення 40 каркасних будинків для переселенців у Житомирі.

Вчора

Сторінки:
Нагору