КВІ
Понеділок
29
04:55

​Житомир та Дортмунд підтримують тісну співпрацю

Два дні поспіль з робочим візитом у місті перебуває офіційна делегація муніципалітету Дортмунд. У межах візиту німецьких колег Житомир відвідав Бертрам фон Мольтке, Постійний заступник Посла Німеччини в Україні. «Радий бачити тісну співпрацю між містами. Вражений таким міцним зв’язком», — підкреслив Бертрам фон Мольтке.

Дортмунд урочисто передав також автівки для комунальних підприємств міста. Зокрема, два автомобілі для аварійних бригад та спецтехніку для прочистки підземних мереж. Раніше Дортмунд вже надавав допомогу для Головного управління ДСНС в Житомирській області: автодрабини, які можуть підніматись на висоту 32 метри, до 10-ти поверхів.




«Не так давно ми підписали угоду про партнерство з Дортмундом. Представляю нашу житомирську команду. Радий, що можемо поговорити наживо, що ви можете побачити, як живе наша громада. Дякую муніципалітету Дортмунда за чітку позицію засудження злочинних діянь рф. Дякую Німеччині за політичну, гуманітарну підтримку. Це велика солідарність до України та Житомира», — сказав секретар міської ради Віктор Клімінський.


«У 2014-му році ми розпочали активну співпрацю з офісом GIZ. Сьогодні на рахунку наших спільних справ низка реалізованих проєктів. Це і комплексна термосанація навчальних закладів, і облаштування житла для вимушених біженців, і підвищення безпеки транспортної інфрастуктури. Ми чудово розуміємо, що місто й надалі повинно впроваджувати розвиткові проєкти, бо після нашої Перемоги ми постанемо перед новими викликами, які лишить за собою війна», — каже перша заступниця міського голови Світлана Ольшанська.

Вчора

27.04.24

Сторінки:
Нагору