КВІ
Вівторок
30
14:17

​Житомиргаз приєднався до Групи компаній Нафтогазу: що зміниться для споживачів

АТ «Житомиргаз» перейшло під державне управління Групи Нафтогаз. Формування потужної архітектури газорозподілу під координацією держави триває. Створення монолітної газорозподільної системи, яка працює 24/7 задля комфорту клієнтів, – це одна з центральних цілей Групи Нафтогаз. Під координацією держави робота в регіонах будується на принципах технічної оптимізації та взаємопідтримки.

Межі інтеграції крок за кроком розширюються. До Групи Нафтогаз доєднались ще три облгази, серед яких АТ «Житомиргаз».


Функціонування під управлінням державного драйвера передбачає формування гнучкої системи комунікації з клієнтами, налагодження стабільного надання послуг і модернізацію інфраструктури.


У свою чергу АТ «Житомиргаз», як підприємство критичної інфраструктури, продовжує працювати у штатному режимі. Особові рахунки та тариф на розподіл газу – залишаються без змін. Однак відтепер усіх споживачів регіону переведено на сервіси Газопостачальної компанії "Нафтогаз України".


Саме тому, з 28 червня по 5 липня і надалі показання газового лічильника споживачам Житомирської області необхідно передавати за допомогою сервісів my.gas.ua. Будь-які інші платформи обліку є не коректними та працювати не будуть.


Спожиті куби газу можна передавати:


- в особистому кабінеті my.gas.ua;


- через чатботи GASUA у Viber , Telegram.


- NaftogazGasSupply у Facebook Messenger


- SMS-повідомленням на номер 4647.


Довідкову інформацію абоненти можуть отримати у контакт-центрі ГК «Нафтогаз України» за номерами:


066-300-2-888 (Vodafone),


098-300-2-888 (Kyivstar),


093-300-2-888 (Lifecell).

Вчора

Сторінки:
Нагору