КВІ
П'ятниця
26
23:31

​Житомирська художниця Ольга Швець підготувала до Дня закоханих персональну виставку

29 січня в обласній науковій бібліотеці ім. О. Ольжича житомирська художниця Ольга Швець презентує персональну виставку картин, присвячену Дню закоханих. Оглянути експозицію з назвою "Серце, що кохає" можна буде до 28 лютого.

Кореспондентам Суспільного авторка розповіла, що захотіла по-особливому привітати житомирян з Днем Святого Валентина. За місяць вона написала 18 тематичних картин, серед яких – серія робіт, об'єднаних назвою "На крилах янгола".


"Одна з картин присвячена вулиці Михайлівській. На ній сидить янгол і підбирає душі, що загубилися – зігріває їх і наставляє на істинний шлях", – говорить Ольга Швець.


Ще на одній картині зображений янгол, котрий тримає в руках серце. У такий спосіб художниця показує, що в кожного є свій янгол, який оберігає і наставляє.


Малює Ольга Швець переважно у пастельних тонах – блакитних, рожевих, персикових. Каже, що саме такі кольори, на її думку, мають радувати око глядача.


Готувати виставку мисткині допомагали її друзі. Художниця Олена Славова розповіла, що знає Ольгу Швець багато років – спочатку та була її ученицею, а згодом стала подругою.


"Ольга дуже любить життя. Енергія світла і любові просто ллється з її картин. Відвідувачі зможуть доторкнутися до цієї ніжності, відчути любов і долучитися до свята", – говорить Олена.


Оглянути експозицію "Серце, що кохає" можна буде до 28 лютого.

Сторінки:
Нагору