КВІ
Субота
27
10:45

​Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

25 березня заслужений артист України Олександр Яремчук вкотре доставив гуманітарну допомогу у вигляді медикаментів та медичних засобів від волонтерів зі швейцарської Асоціації “Солідарність без кордонів”.

Баранівська громада щиро дякує всім донаторам Швейцарії за підтримку, яка зараз є дуже важлива. Також для спостереження та захисту кордонів для захисників передали дрон — MAVIC 2.


Загалом подружжя заслужених артистів України Олександр та Яніна Яремчуки постійно допомагають громаді та всім хто цього потребує. Зокрема у травні 2023 року представники швейцарської асоціації “Солідарність без кордонів” завітали до України з гуманітарною допомогою вагою понад 2,5 тонни. Тоді були передані медикаменти та техніка для шпиталів, а також велика кількість спорядження для рятувальників.



Та вже у вересні привезли у Баранівську громаду пожежно-рятувальний автомобіль та 10 тонн гуманітарної допомоги, а це одяг, домашні речі, продукти, ліки, засоби гігієни, які збирали небайдужі швейцарці. Швейцарські волонтери взяли на себе всі видатки на придбання машини та оформлення документів, а гроші на пальне для того, щоб її привезти в Україну, дорогою у понад дві тисячі кілометрів, подружжя артистів збирали під час благодійних концертів.


Разом до перемоги!

Вчора

Сторінки:
Нагору