КВІ
П'ятниця
26
06:31

​Як у Житомирі працюватиме бізнес в умовах «червоної» зони

19 жовтня на розширеній міській комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТБ і НС) керівництво Житомира спільно з підприємцями обговорювало роботу бізнесу в умовах "червоної" зони.

На засіданні комісії ТБ і НС міський голова Житомира Сергій Сухомлин поінформував, що цього разу місто завчасно готуватиметься до переходу у "червону" зону.


"Думаю, ні для кого це не секрет, що Житомир незабаром перейде в "червону" зону. Я добре пам'ятаю ті місяці, коли Житомир вже був у "червоній" зоні, і точно не хочу, щоб місто знов зупинилося. Я думаю, що в четвер (21 жовтня – ред.) буде обласна комісія з цього питання. Ваша робота (представників бізнесу та ринків – ред.) буде залежати тільки від вас. Жодних виключень вже не буде. Бо, зважаючи на нинішню ситуацію з коронавірусом, ніхто гратися не збирається. Бізнес бізнесом, але якщо не будуть вакциновані співробітники, ми просто будемо закривати (роботу підприємств – ред.) і виключень, вибачте, не буде", – сказав Сергій Сухомлин.


За словами заступниці міського голови Житомира Марії Місюрової, в міській лікарні №1 перебуває 179 госпіталізованих пацієнтів, котрі хворіють на коронавірус, в міській лікарні №2 – 208.


"За добу в лікарню №2 у нас госпіталізували 46 осіб. Але самих звернень було набагато більше – понад 100. Перебіг коронавірусу зараз дуже непередбачуваний. Практично всі пацієнти, які поступають, одразу потребують кисневої підтримки. Ще раз наголошую: ліків від коронавірусу на сьогодні немає, є тільки симптоматичне лікування. За останні два тижні динаміка захворюваності досить негативна. Практично щодня ми маємо летальні випадки", – каже Марія Місюрова.


Згідно рішення житомирської міської комісії ТЕБ і НС, в умовах "червоної" зони у Житомирі посилять контроль за дотриманням протиепідемічних заходів.

Вчора

Сторінки:
Нагору