КВІ
П'ятниця
26
18:55

​У Житомирі через ремонт на три дні скасували рух тролейбусу №15

У Житомирі на вулиці Леха Качинського почали підготовку до укладання асфальту на одній зі смуг руху – через ремонтні роботи скасували рух тролейбусного маршруту №15.

21 липня працівники компанії-підрядника проводять демонтаж старих каналізаційних люків та ливнівок, аби за сьогодні підготувати ділянку вулиці до укладання асфальту. Повністю завершити всі роботи планують протягом півтора місяця, каже майстер дільниці Олександр Беляк:


"Зараз піднімаємо зливоприймачі та люки, на завтра плануємо облаштування асфальтобетонної суміші, два дні підряд. Зараз працюють сім дорожніх працівників та дві одиниці техніки. Сьогодні підготовлюємо, а завтра (22 липня – ред.) з самого ранку починаємо облаштовувати асфальтобетонну суміш".


Заступник міського голови Житомира Олександр Шевчук розповів Суспільному, що через ремонт на цій ділянці дороги на три дні повністю скасували рух тролейбусу №15. За його словами, маршрутки, які курсують у напрямку Корбутівки, працюватимуть у посиленому режимі:


"15 тролейбус взагалі скасовується на ці три дні, маршрутки – 25 і комунальна трійка продовжують їздити за графіком. Звичайно їх буде трохи більше – наприклад, з п’яти автобусів кількість зросте до семи – це по комунальному маршруту і по 25 маршруту теж буде 12 маршруток на рейсі. Так триватиме ці два дні".


За два дні планують укласти асфальтне покриття. Олександр Шевчук каже, що це не капітальний ремонт, а поточний – тобто замінюється лише верхній шар асфальту. Покриття замінять на площі 66 тисяч квадратних метрів. Кінцеву вартість ремонту мають порахувати після остаточних робіт.

Сторінки:
Нагору