КВІ
Неділя
28
02:48

​У Житомирі поліцейський-слухач академії допоміг пенсіонерам-переселенцям

23-річний слухач Житомирської академії поліції швидко розшукав літнього чоловіка, який випадково вийшов з тролейбуса не на своїй зупинці і міг заблукати в місті. Подія трапилась днями у м. Житомирі. Слухач поліцейської академії Дмитро Восколович в салоні тролейбуса почув зойк літньої жінки.

– Пасажирка вигукнула, що не на тій зупинці вийшов її чоловік. А він не зможе дати собі ради, бо потребує постійного нагляду через стан здоров’я. До того ж, як виявилося, подружжя не з місцевих і навіть жінка не досить добре орієнтується у місті. Між зупинками значна відстань, то ж чекати наступної було годі, - розповів поліцейський-слухач Дмитро.


Хлопець попросив у водія зупинити тролейбус. Потому, уточнивши прикмети чоловіка, поспіхом повернувся на минулу зупинку. Не побачивши там розшукуваного, оглянув тутешні магазини і в одному з них виявив чоловіка. Він не реагував на вигуки хлопця, як і загалом на довколишню обстановку. Дмитро обережно вивів його на вулицю і передав дружині.


– Жіночка зраділа і розповіла, що вони приїхали зі сходу країни. У Житомирі нещодавно і ось зараз перевозять свої нечисленні речі до нового помешкання, - пояснив поліцейський-слухач.


Дмитро супроводив подружжя до місця їх слідування. Хлопець запевним обох, що у Житомирі гарні і чуйні люди, які не залишать їх у біді. Жінка ж, у свою, чергу щиро подякувала правоохоронцеві за небайдужість і таку вчасну допомогу.


До слова, Дмитро Восколович уже не вперше допомагає людям у скрутних ситуаціях. Узимку він надав долікарську допомогу юнаку, якому стало зле у громадському транспорті.

Вчора

Сторінки:
Нагору