ТРА
Середа
8
14:45

​Ялинки зі смітників на переробку до «Зеленбуду»

Працівники комунального підприємства «Зеленбуд» пропонували ВЖРЕПам та КАТП прибирати ялинки з смітників на вулицях, які обслуговують, та звозити їх на переробку. Наші кореспонденти звернулись до ВЖРЕПу №4 та КАТП 06-28 щоб дізнатись, чому ялинки не везуть на переробку, адже житомиряни вже викидають їх на смітники. Про це йдеться у сюжеті телеканалу UA: Житомир.

Наші кореспонденти дізналися у заступника начальника управління житлового господарства міста, чому комунальні підприємства та ВЖРЕПи не везуть ялинки на переробку до «Зеленбуду», де встановлене спеціальне обладнання.


Нагадаємо, у Житомирі з 2-го січня по 10-те лютого усі охочі самостійно можуть здати ялинки за адресою провулок Кавалерійський.


У минулому році на комунальне підприємство «Зеленбуд» привезли майже 1000 використаних ялинок. Про це нам сказав начальник дільниці догляду за рослинами підприємства Назарій Калиновський. Ялинки подрібнили і використали для опалення теплиць та для посипання грунту біля дерев, квітів та інших зелених насаджень у місті.

Вчора

Сторінки:
Нагору