БЕР
Вівторок
19
07:23

​Чиж зустрілася з представника японського фонду «ЧеФуко»

З 22 травня у Житомирі з офіційним візитом перебуває делегація благодійників з Японії. Сьогодні, 23 травня, з представниками благодійної організації «ЧеФуКо» та учнями Житомирської ЗОШ №12 зустрілася секретар Житомирської міської ради Наталія Чиж.

Наталія Чиж привітала гостей у місті Житомирі та подякувала представникам організації за постійну плідну співпрацю.


«Щиро дякую за ваші зусилля та соціальні проекти направлені на підтримку житомирських діток. Сподіваюсь, що наша дружба і надалі продовжуватиметься і зміцнюватиметься», - сказала секретар міської ради.


«Спільна праця та творчість завжди є запорукою подальшої дружби та взаєморозуміння»,- зауважив Хісаші Комахаші представник організації.


Організація «ЧеФуКо» («Діти Чорнобиля та Фукусіми») була заснована у 2013 році за ініціативи президента компанії Дайнікаентай Консалтінг пана Асаї. Головна мета благодійної організації – допомога всім дітям світу, які зазнали лиха від трагедій та катастроф, починаючи з дітей префектури Фокусіма та тих, які постраждали від наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.


За інформацією організації за п’ять років співпраці з Житомирською областю Фонд надав допомогу дошкільним, учбовим та дитячим медичним закладам на суму 300 тис.грн. Це медобладнання,меблі та ігрові майданчики для дитячих садочків, оргтехніка та меблі для шкільних кабінетів, спеціалізоване лікувальне обладнання для лікарень.

Вчора

Сторінки:
Нагору