КВІ
Субота
27
06:59

​«Друга Ріка» та «Zerno» представлять Житомирщину на фестивалі «Бандерштат»

На наймасштабнішому музичному фестивалі Волині «Бандерштат» Житомирщину будуть представляти українські гурти «Друга Ріка» та «Zerno», які за два тижні до події запрошують всіх бажаючих на прес-конференцію. Координаторка фестивалю в Житомирській області Олена Галагуза розповіла:

«Вперше так голосно Житомирщина буде презентована на фестивалі «Бандерштат». До цього року від нас їздили лише делегації. Завтра ж учасники гуртів запрошують всіх журналістів он-лайн видань, друкованих, медійних засобів інформації та радіо поспілкуватися про їх участь у фесті».


Прес-конференція відбудеться завтра, 24 липня.


Початок – 14:00 год.


Місце проведення – майдан ім. С. П. Корольова, 1, 4-й поверх (прес-центр).


Довідково. Фестиваль українського духу «Бандерштат» проходить щорічно 11 років поспіль. Фестиваль орієнтований на поціновувачів якісної української музики, гарний сімейний відпочинок та незабутні враження.

Під час фестивальних днів можна зустріти «лідерів думок» (журналістів, письменників, музикінтів, істориків та багато інших), долучитися до патріотичного флешмобу, скуштувати страви української кухні, а для наймолодших учасників буде територія з майстер-класами, іграми.

Пам’ятати свою історію та гідно творити нову – важливий лейтмотив «Бандерштату».

Вчора

Сторінки:
Нагору