БЕР
Вівторок
19
09:35

Спортивні та культурні заходи очікують жителів області вже цих вихідних. АНОНС

Запрошуємо жителів області на цих вихідних долучитися до культурних та спортивних подій: чемпіонати, змагання, концерти, майстер-класи та інші заходи.


А для тих, хто завітає до Житомира пропонуємо: насолодитися цвітінням сакур по вул. Михайлівській і вул. Пушкінській, прогулятися парком та сфотографуватися на фоні інсталяції «Парасолька просто неба» (вул. Михайлівська).


Анонс заходів:


28 квітня (субота)


09:00 год. – Фінальний день IV –й Фестивалю екранного мистецтва «Пілігрим»: відкриті покази та церемонія нагородження переможців. Деталі:http://oda.zt.gov.ua/u-zhitomiri-startuvav-3-dennij-kinofestival-%C2%ABpiligrim%C2%BB.html.


10:00 год. – В рамках Grieg Fest – 2018 у м. Житомирі відбудеться ряд тематичних заходів: від майстер-класів до концерту норвезької та класичної музики. Деталі: http://oda.zt.gov.ua/u-zhitomiri-rozpochavsya-ukrainsko-norvezkij-kulturnij-dialog.html.


09:30 год. – Другий день Відкритого чемпіонату Житомирської області з плавання «Містер Батерфляй». Місце проведення – Житомирська дитячо-юнацька спортивна школа «Авангард» (м. Житомир, Старий Бульвар, 13).


11:00 год. – Чемпіонат області з волейболу серед юнаків. Місце проведення – ЗОШ № 21, ЗОШ № 30 м. Житомира (вул. С. Ріхтера, 6А та Шкільний провулок, 4).


14:00 год. – відкритий Чемпіонат Житомирської області з Айкідо. Місце проведення - Федерація бойових мистецтв «Айкі Те Гатана Рю» (м. Житомир, пров. Парковий, 4)


29 квітня (неділя)


10:00 год. – Другий день Чемпіонату області з волейболу серед юнаків. Місце проведення – ЗОШ № 21, ЗОШ № 30 м. Житомира (вул. С. Ріхтера, 6А та Шкільний провулок, 4).


30 квітня (понеділок)

В Черняхові, Коростені, Радомишлі та Новоград-Волинському відбудуться обласні змагання з футболу на призи кубку «Шкіряний м'яч».


Вчора

Сторінки:
Нагору