ТРА
Середа
8
15:28

​Житомирських лісівників відвідали колеги зі Швеції

На запрошення державного підприємства "Житомирське лісове господарство" базовий лісорозсадник цього лісгоспу відвідали представники шведської компанії ВСС Андреас Бернер та Евалдас Блазевічус.

Компанія ВСС є лідером у виробництві сучасного устаткування для лісових насінних центрів і розсадників, розробляє сучасні системи для вирощування садивного матеріалу в тісному співробітництві зі спеціалістами лісорозсадників усього світу.


Вона пропонує обладнання для лісорозсадників, оброблення шишок, контейнери для вирощування сіянців із закритою кореневою системою, касети і рами для вирощування культур, посадкових труб, які вважаються найефективнішим інструментом для ручного садіння сіянців із закритою кореневою системою.


"Отож поспілкуватися з такими спеціалістами, почути їх поради, дізнатися про найновіші напрацювання - то для нас справжня розкіш," - вважає директор Житомирського лісгоспу Руслан Карчевський, який вирощуванням сіянців із закритою кореневою системою займається не один рік і вже має певні успіхи в цьому напрямку".

Сторінки:
Нагору