ТРА
Четвер
2
02:53

​Коли у Житомирі відновлять електропостачання після ударів російських військ

Над відновленням електропостачання після удару військ РФ у Житомирі працюють шість ремонтних бригад. Про це у коментарі Суспільному розповів директор з експлуатації електромереж АТ "Житомиробленерго" Олександр Шибистюк.

Внаслідок ракетного удару російських військ по Житомиру вранці 18 жовтня зазнав руйнувань об’єкт енергетики. Через пошкодження обладнання та електромереж Житомир і ще кілька населених пунктів області були відключені від електрики та переведені на резервне енергопостачання.


"Пошкодження є дуже значними. Внаслідок цього без електроенергії залишились кілька міст – Бердичів, Коростишів, Житомир. Деякі населенні пункти в області знеструмлені внаслідок введення графіків аварійних відключень для зменшення навантаження на мережу.


На теперішній момент є відключення по місту Житомиру, але зараз працюють бригади з відновлення та резервування споживачів. В місті задіяно близько шести бригад. Конкретно про якісь терміни сказати важко. Ще раз повторюсь: ті пошкодження, які виникли на цьому об’єкті енергетики, є дуже значними. Людям слід готуватися до тимчасової відсутності електроенергії в зв’язку з дефіцитом потужності, який є на сьогоднішній день знищеним по мережах", – розповів Олександр Шибистюк.


Суспільне відслідковуватиме подальшу ситуацію із електропостачанням та повідомлятиме нові подробиці.

Вчора

Сторінки:
Нагору