КВІ
Субота
27
22:15

​Ірина Суслова: Ми зрушили з мертвої точки надважливий проект

У місті Турка Львівської області існувала критична ситуація із забрудненням поверхневих вод  регіону. Народний депутат України Ірина Суслова разом з іншими представниками влади вживала можливі заходи для реалізації проекту з реконструкції очисних споруд каналізації у місті. Про це вона повідомила у своєму блозі:

«Разом з головою Турківської міськради Геннадієм Когутом ми почали здійснювати поступові кроки для отримання фінансування на усунення проблеми зі всіх рівнів бюджету.

За 2 роки (вирішувати проблему ми почали з 2015-го року) було направлено безліч депутатських звернень: Міністру фінансів, заступнику Міністра екології та природних ресурсів, першому заступнику голови Львівської облради, голові Львівської облдержадміністрації, голові Львівської облради. У зверненнях я наголошувала на соціальну значимість проекту та важливість охорони навколишнього середовища. Адже на момент відправлення звернень історія із забрудненням тривала вже 5 років».

Депутат також наголосила, що реалізація проекту покращила б екологічну ситуацію не лише у місті, а наслідки бездіяльності призводять до забруднення однієї з найбільших річок України – Дністер.

За словами Ірини Суслової проектно-кошторисна документація проекту була виготовлена ще попередніми очільниками Турки, але протягом 3-х років у фінансуванні проекту відмовляли через наявність низки недоліків у документації.

У результаті майже дворічної роботи депутату разом з іншими представниками влади вдалось усунути зазначені недоліки. З різних рівнів бюджету на проект буде виділено кошти: з обласного – 1 мільйон гривень, з міського – 500 000 тисяч гривень, з державного бюджету – 6 283 265 гривень.

Ірина Суслова у своїму блозі висловила окрему подяку за співпрацю Міністру фінансів Олександру Данилюку та голові Турківської міськради Геннадію Когуту.

Вчора

Сторінки:
Нагору