ТРА
Середа
1
16:23

​Мовчазне спецпогашення: У Житомирі благодійну поштову марку «Вічна памʼять» введено в обіг. ВІДЕО

Сьогодні, 29 серпня, на майданчику офіційного медіацентру Житомирської обласної військової адміністрації відбулося погашення марки Укрпошти під назвою «Вічна пам’ять!», приуроченої до Дня пам’яті загиблих захисників України.

Участь у заході взяв начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко та керівник Житомирської дирекції акціонерного товариства «Укрпошта» Дмитро Шулевський.


«Цей пам’ятний день відсилає нас до однієї з найкривавіших сторінок української історії — Іловайської трагедії. Ця подія, символізує відданість та мужність українських військових. Саме тому, сьогодні, ми продовжуємо пам’ятати та вшановувати тих, хто віддав свої життя заради свободи та незалежності України. Ми боримося з країною-терористкою, щодня потерпаємо від її підлих атак, але ніщо не зламає українську силу опору та жагу до перемоги», – зауважив Віталій Бунечко.


Тираж поштової марки — 500 000 екземплярів. Номінал — 12, 00 грн (відповідіє тарифу на пересилання непріорітетного простого листа вагою до 50 г у межах України) + 3, 00 грн (додатковий номінал, призначений для відрахування на благодійні цілі). До марки випущено конверт «Перший день». Ціна маркового аркуша — 75 грн.


Ескіз до марки та конверту створено заслуженим художником України Олегом Шуляком.


Відсьогодні поштовий набір можна придбати у відділеннях Укрпошти по всій країні

Сторінки:
Нагору