ТРА
Понеділок
13
21:08

​Наталія Остапченко провела нараду щодо здійснення вирубки аварійних дерев у межах смуг відведення автомобільних доріг

08 лютого, під головуванням першої заступниці начальника Житомирської ОВА Наталії Остапченко відбулося засідання робочої групи з розгляду питань щодо здійснення вирубок (не пов’язаних з веденням лісового господарства) у межах смуг відведення автомобільних доріг загального користування.

Вирішено здійснити вирубку насаджень вздовж автодоріг Садки/Вигода та Київ/Чоп/Барашівка загального користування місцевого значення.


“На даний час на дорогах загального користування Житомирської області створилась негативна ситуація у зв’язку з аварійними деревами, які несуть загрозу водіям автомобільних засобів”, — зазначила Наталія Остапченко.


Тому з метою забезпечення безпеки дорожнього руху на автодорогах загального користування згідно з державними стандартами та належного санітарного стану зелених насаджень у межах смуг відведення автомобільних доріг загального користування за межами населених пунктів Житомирської області потрібно розмежувати питання щодо надання погодження на здійснення вирубки аварійних дерев.


Необхідність даної вирубки полягає в тому, що протягом останніх декількох років в пришляхових насадженнях вище вказаних автомобільних доріг загального користування почастішали випадки падіння на проїжджу частину гілок, а також стовбурів дерев, випадків змикання крон дерев над асфальтом тощо.

Вчора

Сторінки:
Нагору