ТРА
Четвер
2
00:29

​Обласна влада продовжує підтримувати правоохоронців та рятувальників Житомирщини, – Олександр Федько

На цьому наголосив заступник голови Житомирської ОДА з питань взаємодії з правоохоронними органами Олександр Федько.

«Від ефективної роботи правоохоронців і рятувальників та їх належного матеріально-технічного забезпечення безпосередньо залежить безпека, а інколи й життя громадян», – додав заступник голови ОДА.


Нещодавно на засіданні четвертої сесії Житомирської обласної ради восьмого скликання депутати підтримали пропозиції обласної державної адміністрації та затвердили відповідні програми та їх фінансування.


Так, Комплексна програма забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки та порядку в Житомирській області передбачає фінансування з обласного бюджету у розмірі майже 8 мільйонів гривень на потреби Головного управління Нацполіції, обласного управління СБУ та управління стратегічних розслідувань Нацполіції.


Даною програмою у 2021 році, перш за все, передбачено: встановлення у громадських місцях засобів відеоспостереження, облаштування поліцейських станцій та придбання службового автотранспорту.


Також за рішенням сесії надано підтримку Житомирському обласному територіальному центру комплектування та соціальної підтримки, а також обласному управлінню ДСНС.


«Висловлюю вдячність усьому депутатському корпусу за виважене рішення та розуміння важливості питань безпеки в області», – зазначив Олександр Федько.


Нагадаємо, що на засіданні 4-ї сесії Житомирської обласної ради VIII скликання 27 травня голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко прозвітував про виконання Програми економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2020 рік.

Вчора

Сторінки:
Нагору