ТРА
Середа
1
15:56

​Отруївся продуктами горіння – на пожежі в Овручі загинув 39-річний чоловік

Під час гасіння пожежі в одній з господарських будівель міста Овруч рятувальники знайшли тіло 39-річного чоловіка без ознак життя. За попередньою версією, чоловік отруївся продуктами горіння. Про це Суспільному розповів пресофіцер обласного управління ДСНС Павло Франчук.

За його словами, повідомлення про пожежу за телефоном 101 Служба порятунку отримала 10 грудня за чверть до опівночі.


"Рятувальників викликали на гасіння пожежі у приватній цегляній літній кухні, – говорить Павло Франчук. – Прибувши на місце, наші надзвичайники з'ясували, що осередок загоряння знаходиться в одному з приміщень будівлі. Там частково горіла підлога та стіна. Коли рятувальники туди зайшли, то на підлозі побачили тіло 39-річного власника будівлі. Він не подавав ознак життя – ймовірно, отруївся продуктами горіння".


Павло Франчук розповів, що повністю ліквідувати загоряння вдалося за пів години. Пожежу гасили п'ятеро рятувальників. Вогонь знищив один квадратний метр підлоги та пошкодив одну зі стін.


Попередньо причиною пожежі у літній кухні, яка опалювалася пічкою, стало порушення правил пожежної безпеки при облаштуванні пічного опалення. Остаточні обставини наразі встановлюють фахівці.

Вчора

Сторінки:
Нагору