КВІ
Понеділок
29
10:59

​«Передай добро по колу!» – благодійний вечір добра у Житомирі

Відбувся урочистий захід з нагоди десятиріччя Благодійного фонду «Надія Є». Його мета – допомагати всім дітям і дітям-сиротам розкрити свій творчий потенціал.

За 10 років фонд реалізував багато потужних мистецьких проєктів, серед яких обласний та Всеукраїнський телевізійний конкурс-фестиваль «Зірочко, засвітись!», культурно-просвітницькі проєкти «Крок до мрії» та «Творчі-незламним», літературно-мистецький конкурс на здобуття премії Олени Пчілки, а також захід «Живий мандруючий музей» та тематичний концерт «Геній тендітної незламності – Леся Українка».



«Ми розпочинали свою роботу у складний період – в 2013 році, коли в країні було важко. Так і з’явилася оптимістична назва фонду – «Надія Є». Надія є для всіх дітей і дорослих України. Ми виховали дуже гарне та патріотичне покоління українців», – згадує голова фонду Надія Юшкевич.


До вітального слова долучились секретар міської ради Віктор Клімінський та керуюча справами виконавчого комітету міської ради Ольга Пашко.


«Вітаю пані Надію та її творчий колектив. Ви робите великий внесок у наше майбутнє. Читаючи про ваші успіхи, розумію, що життя продовжується, а Перемога, на яку ми всі чекаємо, вже незабаром», – каже Віктор Клімінський.


«Пам’ятаю перший фестиваль фонду «Зірочко, засвітись!». За 10 років роботи ваша організація перетворилася на «комету». Випускники фонду – талановиті та патріотичні молоді люди. Вони – наше майбутнє. Майбутнє нашої країни», – говорить Ольга Пашко.


На заході були вручені подяки та нагороди багатьом меценатам й благодійникам фонду. Творчі випускники влаштували урочистий концерт, а наприкінці, діти, батьки яких загинули на війні, та діти, що постраждали від війни, отримали подарунки від організації та її спонсорів. Кожен отримав те, про що давно мріяв: велосипед, гітару, ролики, професійний набір для дизайнерів-художників…


Таким чином, «Надія Є» втілила мрії юних талантів та прийняла їх до своєї родини.

Вчора

27.04.24

Сторінки:
Нагору