ТРА
Четвер
2
03:49

​Під Бахмутом в результаті танкового обстрілу загинув Захисник з Житомирщини

Бердичівська районна військова адміністрація з сумом повідомляє про непоправну втрату, яку понесла Ружинська територіальна громада. Під час бойових дій героїчно загинув житель села Топори – старший солдат Музичко Олександр Миколайович, 1990 року народження.

«Водій кулеметного взводу 2 механізованого батальйону військової частини А 2167 був призваний на військову службу під час загальної мобілізації 25 лютого 2022 року. Героїчно загинув 6 липня під час ведення бойових дій в районі населеного пункту Кодема Бахмутського району Донецької області. Старший солдат отримав несумісні з життям травми в результаті танкового обстрілу позицій свого підрозділу.



Бердичівська районна військова адміністрація приносить щирі співчуття рідним та близьким полеглого героя. Висловлюємо вдячність за вірного сина своєї Батьківщини, який віддав своє життя за нашу Україну, за мир та спокій свого рідного краю.


Вклоняємося мужньому українському воїну, пам'ять про його героїчний подвиг та самопожертву буде вічно жити у наших серцях, у пам’яті вдячних нащадків. Світла пам'ять черговому Герою України, хай Господь прийме його безсмертну душу…», - йдеться у повідомленні.

Вчора

Сторінки:
Нагору