КВІ
Субота
27
22:02

​Стажування прискорило працевлаштування олевчанки

Юлія Кручко з Олевська досить тривалий час самотужки шукала роботу, маючи професійний досвід продавця-консультанта, референта, завідувачки складу. Жінка звернулася по допомогу до Олевської районної філії Житомирського обласного центру зайнятості ще у вересні поточного року.

Під час індивідуальної консультації з кар'єрним радником її зацікавила вакансія продавця непродовольчих товарів у підприємиці Олени Іжевської. Під час співбесіди з безробітною працедавець вирішила скористатися такою послугою служби зайнятості, як стажування безпосередньо на робочому місці за індивідуальною програмою, аби упевнитися у кваліфікації майбутньої співробітниці перед оформленням на роботу.


Цілеспрямована пані успішно пройшла професійний відбір та приступила до стажування. Згодом Юлія Кручко отримала бажану роботу, а роботодавець – кваліфікованого працівника.


До відома, безробітні, які тривалий час не працювали, завдяки проходженню стажування мають можливість відновити та удосконалити свої вміння, знання та навички, отримати досвід практичної роботи, скоріше адаптуватися до робочого ритму.

Теги: Олевськ

Вчора

Сторінки:
Нагору