ТРА
Четвер
2
00:53

​У Житомирі об'єднають дві дитячо-юнацькі спортивні школи в одну

25 березня на засіданні п'ятої сесії Житомирської міської ради депутати проголосували за об'єднання двох житомирських дитячо-юнацьких спортивних шкіл в одну, яка буде розташована на вулиці Хлібній біля стадіону "Спартак-Арена".

"У приміщенні дитячо-юнацької спортивної школи № 1 залишається шахова школа та тренерсько-викладацький склад, – поінформувала депутатка Наталія Леонченко. – Згодом шахова школа переїде у відремонтоване приміщення на вулиці Київська, 9, і тоді постане питання використання приміщення на вулиці Домбровського. На комісіях департамент освіти чітко зазначив своє бачення: коли стане таке питання, у них є пропозиція передати приміщення на баланс школі №36, щоб вивільнити групові приміщення в дитячому садку №21".


Депутатка Людмила Зубко зауважила, що приміщення дитячо-юнацької спортивної школи № 1 на Домбровського понад 15 років перебуває в аварійному стані. Там є котельня, 50 соток землі, але немає можливості навчати дітей.


Людмила Зубко також запропонувала оголосити конкурс і змінити назву дитячо-юнацької спортивної школи № 2, до якої приєднається № 1, на більш сучасну.


Депутати проголосували за рішення припинити діяльність дитячо-юнацької спортивної школи №1 шляхом приєднання до дитячо-юнацької спортивної школи №2 – 34 голоси "за".

Вчора

Сторінки:
Нагору