ТРА
Четвер
2
04:26

​У Житомирі реконструюють Польський бульвар: Вкладають плитку, ремонтують фонтан і оновлюють освітлення

На Суриній горі укладають понад три тисячі квадратних метрів плитки на центральній алеї Польського бульвару. Управління капітального будівництва Житомирської міської ради провело тендер і уклало угоду з підприємством "Фаворит ОПТ". Вже проведені демонтажні роботи та завершують укладати плитку. Про це Суспільному розповів виконавчий робітник ТОВ "Фаворит" Олег Гупало.

За його словами, центральну алею Польського бульвару завершать до першого вересня.


"Через два місяці буде завершено реконструкцію Польського бульвару. Все старе забирається, включаючи плитку, що була тут раніше, і все робиться заново. Крім плитки, на бульварі створять клумби, ремонт фонтана також в процесі. Освітлення, відеонагляд і автоматичний полив також встановлять, тобто всі газони будуть автоматично поливатися", – говорить Олег Гупало.


Переселенець з Бахмута бруківник Євген десять років проживає в Житомирі та працює на будівельних роботах. Чоловік розповідає, що плитку укладають якісно і їхню роботу перевіряють.


"Робота важка, але оплачується нормально. Ми займаємося цим уже 10 років", – каже Євген.


Анна проживає в мікрорайоні Сурина гора. Жінка розповідає, що по алеї щодня гуляє зі своєю дитиною у візочку.


"Нам дуже подобається. Тепер набагато легше візочками їздити по новій плитці, ніж раніше. Я вважаю, що кошти, витрачені на реконструкцію недарма. Плитка дуже гарна, дітям зручно ходити", – ділиться Анна.


"Мені дуже подобається. Я їм дуже вдячна за те, що вони роблять таку красу для нас", – говорить жителька мікрорайону Малікова, Зінаїда.


"Зрозуміло, треба було це зробити і раніше, але й зараз непогано і своєчасно. Буде набагато краще", – додає житель мікрорайону Малікова, Борис.

Вчора

Сторінки:
Нагору