ТРА
Середа
8
13:56

​Вдарила хлопчика на дитячому блокпосту: На Житомирщині жінка отримала вирок суду

Романівський районний суд виніс вирок жінці, яка 21 серпня 2022 року вдарила палицею 10-річного хлопчика на дитячому блокпосту у Романові. Про це Суспільному Житомир повідомив прокурор Чуднівської окружної прокуратури Максим Смірнов.

За його інформацією, 23 серпня суд визнав жінку винною. Їй призначили покарання у два роки обмеження волі. Але суд звільнив її від покарання з випробувальним терміном один рік та шість місяців (згідно статті 75 "Звільнення від відбування покарання з випробуванням").


Як раніше повідомляло Суспільне Житомир, надвечір 21 серпня 2022 року нетвереза жінка, проїжджаючи імпровізований дитячий блокпост у Романові, де діти збирають гроші для ЗСУ, вдарила хлопчика палицею. Батьки викликали на місце події поліцію і за порадою поліцейських звернулися до медзакладу, аби засвідчити факт удару.


У коментарі Суспільному речниця Нацполіції області Алла Ващенко розповіла, що поліція встановила особу жінки та її супутника — це жителі села Романівка, жінка 1971 року народження та чоловік 1979 року.

Вчора

Сторінки:
Нагору