ТРА
Четвер
2
08:01

​За домашню тиранію відносно матері чоловіку загрожує ув’язнення: звягельські поліцейські завершили розслідування

Днями правоохоронці Новоград-Волинського райвідділу оголосили містянину про підозру у вчиненні домашнього насильства. Нині обвинувальний акт скеровано до суду. За такі діяння чоловіку загрожує позбавлення волі.

Цьогоріч до поліцейських декілька разів зверталась 69-річна жителька райцентру. Жінка скаржилась на свого сина, який вчиняв відносно неї протиправні дії: виганяв з будинку, провокував конфліктні ситуації та погрожував.


45-річний чоловік добре знайомий правоохоронцям. Він ніде не працює, зловживає спиртним та ображає заявницю. Раніше агресор вчиняв домашнє насильство відносно дружини, проте, коли вони розлучилися, кривдник переїхав до матері та почав тероризувати її.


Востаннє, коли жінка зверталась до поліцейських за допомогою, відносно кривдника склали терміновий заборонний припис із забороною наближатися до матері протягом певного терміну, провели з ним профілактичну роботу та відкрили кримінальне провадження за вчинення домашньої тиранії за ст. 126-1 (Домашнє насильство) КК України.


Днями слідчі Новоград-Волинського районного відділу оголосили чоловікові про підозру у вчиненні вказаного правопорушення, а після завершення розслідування обвинувальний акт було скеровано до суду.


За чинним законодавством подібні протиправні дії караються громадськими роботами на строк від 150 до 240 годин, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 5 років, або позбавленням волі на строк до 2 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору