КВІ
Вівторок
30
05:48

​Сергій Сухомлин: Житомиряни мають вирішити, що вони хочуть бачити на місці скверу

Під час позачергового засідання виконавчого комітету, 9 серпня, було прийнято рішення виключити питання з порядку денного про організацію конкурсу на кращу пропозицію благоустрою території скверу на розі вулиць Небесної Сотні та Лятошинського.

У проекті рішення виконавчого комітету йшлося:

«З метою створення умов та залучення громадської ініціативи для розвитку культури у місті Житомирі провести відкритий конкурс на кращу пропозицію благоустрою території скверу на розі вулиць Небесної Сотні та Лятошинського в місті Житомирі з розміщенням об’єкту торгівлі загальною площею до 150 кв. м.».


Після обговорення проекту рішення, міський голова запропонував зняти дане питання з розгляду та доопрацювати.


«Доручити робочій групі з питань розміщення тимчасових споруд розглянути всі можливі залучення потенційних інвесторів до облаштування простору впродовж двох тижнів. Паралельно з цим розробити нові конкурсні умови», - зазначив міський голова Сергій Сухомлин.


Крім того, міський голова запропонував у разі визначення проекту скверу винести його на обговорення житомирян.


«Житомиряни мають вирішити, що вони хочуть бачити на місці скверу. Проект, який переможе під час конкурсу буде представлений під час загальноміського голосування за проектні пропозиції бюджету участі», - зазначив міський голова Сергій Сухомлин.

Вчора

Сторінки:
Нагору