ТРА
Четвер
2
08:53

​Зміни на краще: Звягельські поліцейські завітали до родин зі складними життєвими обставинами

10 квітня ювенальні інспектори відділу поліцейської діяльності №1 (м. Баранівка) Звягельського райвідділу спільно із працівниками міської служби у справах дітей та фахівцями із соціальної роботи перевірили 5 родин, які перебувають на обліку у зв’язку з життєвими обставинами.

Так, рейдувальники побували у сім’ї 39-річної жительки смт Першотравенська Баранівської громади, яка виховує троє дітей, віком від 5 до 14 років. Жінку раніше притягували до адміністративної відповідальності за нехтування батьківськими обов’язками.


Відтоді сім’я перебувала під пильним наглядом правоохоронців та соціальних працівників, а з матір’ю проводили відповідну роботу. Цього разу поліцейські відзначили, що у помешканні прибрано та тепло, а дівчатка мають охайний вигляд та радо зустрічають гостей.


Правоохоронці з’ясували, що сестрички із задоволенням ходять до школи та садочка, гарно навчаються, а їх мати не вживає спиртного, налагодила з ними стосунки та піклується про них.


Того дня рейдувальники перевідали ще кілька родини та помітили у них зміни на краще також. У будинках створені належні умови проживання, дітлахи неголодні, а дорослі підтримують порядок в оселях та дбають про малечу.


Поліцейські нагадали дорослим про відповідальність за вчинення неправомірних дій, а з дітьми обговорили необхідність здобуття освіти та важливість дотримання правил поведінки.

Вчора

Сторінки:
Нагору