КВІ
П'ятниця
26
14:48

​Юлія Тимошенко: Порошенко готується до фальсифікації виборів

«Батьківщина» вимагає від Міністерства внутрішніх справ розслідувати масовий підкуп виборців, який планує президент Порошенко і його штаб. Відповідні заяви про злочини сьогодні буде подано міністру Арсену Авакову.

Про це лідер партії «Батьківщина» і кандидат в президенти України Юлія Тимошенко повідомила на засіданні Погоджувальної ради голів парламентських фракцій і комітетів.


Лідер партії «Батьківщина» заявила, що такої масштабної корупції не пам’ятає на жодних виборах, навіть за часів Януковича: «Порошенко – це корупціонер найвищого ґатунку, який бере з бюджету те, що йому не належить, і за рахунок цих грошей підкуповує людей».


Юлія Тимошенко вимагає від міністра внутрішніх справ А.Авакова негайно оприлюднити всі дані про підкуп виборців президентом та його штабом на чолі з Березенком.


«Батьківщина» подає до МВС заяву з вимогою перевірити законність змін у реєстрі виборців щодо збільшення числа виборців за останні п'ять років попри суттєве скорочення чисельності населення України в цей період. За інформацією Юлії Тимошенко, таємно, без права кандидатів у президенти контролювати цей процес, чинна влада збільшила реєстр на мільйон людей. Також, чинна влада ще планує зняти захист із бюлетенів, а це дасть можливість команді Порошенка надрукувати більшу кількість та «вкидати» їх на виборах.


Юлія Тимошенко звернулася до міністра внутрішніх справ та Генерального прокурора з вимогою втрутитися в ситуацію і не дати можливості провести масові фальсифікації та підкуп виборців.

Вчора

Сторінки:
Нагору