ТРА
Четвер
2
00:13

​У Високівській громаді на Житомирщині до службових обов’язків приступив поліцейський офіцер громади

Робота задля безпеки жителів – основне завдання офіцера Олександра Нечая. Відсьогодні він дбатиме про безпековий осередок для майже 2,5 тисяч жителів сіл Високого, Осників, Забріддя, Щеніїва та Городища Житомирського району.

Поліцейська станція розташована у селі Високому. Приміщення оснащене всім необхідним як для роботи поліцейського, так і для прийому громадян: від наймолодшого до найстаршого. Також сьогодні поліцейському вручили ключі від службового автомобіля - так він буде швидко добиратися до жителів найвіддаленіших куточків громади.


З роботою станції ознайомились начальник Управління превентивної діяльності поліції області Олег Бродський, голова Високівської громади Микола Бардук, а також місцеві жителі, які щоденно комунікуватимуть з «шерифом».


Керівник Управління превентивної діяльності поліції області Олег Бродський передусім подякував голові громади за сприяння та безпосередню участь, а місцевих жителів привітав з реалізацією проєкту в їх громаді.


«Це 24-та громада, де впроваджено проєкт «Поліцейський офіцер громади» на Житомирщині. Ми маємо спільні цілі і найважливіша з них – безпека громадян, тому те, що у вашій громаді є камери спостереження – це велика перевага та допомога при розкритті злочинів. А вже забезпечення правопорядку, своєчасне реагування на проблеми громади та запобігання вчиненню правопорушень лягають на плечі поліцейського офіцера», – говорить Олег Бродський.


Як зазначає сам поліцейський, він вже понад 15 років служить у поліції і саме ця територія йому добре знайома, тому – до роботи готовий.

Вчора

Сторінки:
Нагору