БЕР
Вівторок
19
06:38

​Віталій Бунечко: У 2020 році плануємо відремонтувати дорогу Виступовичі-Могилів-Подільський

Голова ОДА Віталій Бунечко наголошує на тому, що наступного року в Україні та області почнуть ремонтувати найбільш проблемні дороги. Уряд має значно збільшити фінансування доріг, аби за п’ять років привести їх до належного стану. Так, у 2020 році будуть відновлювати стратегічну для Житомирщини та країни дорогу М-21 Виступовичі-Житомир-Могилів-Подільський. Про це сказав Віталій Бунечко під час брифінгу з журналістами сьогодні, 24 вересня.

«Питання доріг жваво обговорювали під час наради за участю голів районів та громад. Це питання – біль Житомирщини. На наступний рік плануємо ремонт критичних доріг. Також за підтримки Уряду зробимо міжнародну дорогу Виступовичі-Житомир-Могилів-Подільськ, яка має стратегічне значення», – відмітив голова ОДА.


Загалом на 2020-й рік на ремонт державних та місцевих доріг у Житомирській області планують виділити понад 2 млрд грн.


Також Віталій Бунечко повідомив про хід підготовки до проведення Другого форуму регіонів України та Республіки Білорусь. Під час форуму будуть підписані ділові угоди з міжнародними партнерами. Участь у пленарному засіданні візьмуть два президенти країн. У рамках форуму проведуть виставку великогабаритної техніки, ярмарок виробів декоративно-прикладного мистецтва, екофорум, проведуть екскурсії у Музеї космонавтики ім. С. Корольова.


«Минулорічний форум дав свої здобутки. Я впевнений, що завдяки форуму регіонів цього року буде розвиток подальших відносин з Білоруссю, що дасть економічне зростання, економічне співробітництво», – запевняє Віталій Бунечко.


Нагадаємо, що сьогодні голова ОДА провів нараду за участю голів ОТГ, представників РДА та керівників управлінь та департаментів ОДА.

Вчора

Сторінки:
Нагору