БЕР
Вівторок
19
04:35

​На Житомирщині поліція встановлює особу жінки, яка загинула унаслідок ДТП

Фатальна дорожньо-транспортна пригода сталася близько 5.30 на вул. Шевченка у Малині. Унаслідок автопригоди травми отримала пасажирка ВАЗа, яка, на жаль, померла у лікарні. Нині поліцейські встановлюють особу загиблої.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля ВАЗ-21011, 34-річний житель Малинського району, рухаючись автошляхом, скоїв наїзд на дрова, що лежали на узбіччі, унаслідок чого втратив керування та зіткнувся з бетонною електроопорою, розташованою біля паркану приватного домогосподарства.


У результаті ДТП травми отримала пасажирка автомобіля, яку було доставлено до реанімаційного відділення Малинської лікарні. На жаль, за годину жінка померла.

Попередня правова кваліфікація події – ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Нині триває з’ясування всіх обставин.


Також поліцейські встановлюють особу загиблої жінки, яка, попередньо, була випадковою попутницею водія. Її прикмети: вік близько 25-30 років, волосся фарбоване, руде, довжиною до плечей. Була одягнена у чорну футболку, чорну спортивну кофту, світлі джинси та білі кросівки.


Шановні громадяни! Якщо вам відома інформація щодо ДТП або особи загиблої, просимо повідомити до Малинського відділення поліції за телефоном (04133) 5-22-66, 5-21-76 або «102».

Вчора

Сторінки:
Нагору