БЕР
Вівторок
19
06:16

За останню декаду житомирські розшуківці встановили місцеперебування понад 20 розшукуваних осіб

Серед розшуканих оперативниками Житомирського відділу поліції 16  житомирян, які переховувалися від правоохоронних органів або ухилялися від виконання покарань за вчинені правопорушення, ще 5 – особи, які вважалися безвісно зниклими. 

22 травня розшуківці в обласному центрі затримали 32-річну житомирянку, яка упродовж останніх двох років переховувалася від відбування покарання за незаконне зберігання та збут наркотичних засобів. Однак за місцем проживання жінка не з’являлася і будь-які зв’язки із рідними та друзями припинила на тривалий час. Нині ж у ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції виявили розшукувану та затримали з подальшим доставлянням до установи виконання покарань.

Ще одного засудженого, який ухилявся від покарання за вчинене правопорушення, поліцейські виявили на одному з житомирських ринків, де той неофіційно підробляв. За спричинення іншій людині легких тілесних ушкоджень вироком суду чоловікові було визначено виконання громадських робіт, для призначення яких він мав прибути до органів Кримінально-виконавчої інспекції. Однак засуджений і тут проігнорував свої зобов’язання, а тому із січня поточного року був оголошений у розшук.

22 травня оперативники житомирського карного розшуку встановили місцезнаходження жінки, яка 10 років (!) вважалася безвісно зниклою. У січні 2008 року 20-річна студентка житомирського вишу, жителька Романівщини, не повернулася додому з обласного центру. Правоохоронці розглядали усі можливі версії, провели комплекс розшукових заходів, у рамках яких опитали друзів і знайомих, з якими тоді спілкувалася дівчина. Але позитивних результатів так і не було, як і звісток про розшукувану.

І аж тепер, у травні 2018 року до поліції надійшла інформація, що жінка зі схожими даними з’явилася у Чуднівському районі. Під час перевірки виявилося, що це і є розшукувана. Сьогодні 30-річна жінка зізнається, що працює і тимчасово проживає у цьому районі. Водночас займається відновленням особистих документів, які загубила. За її словами, об’єктом злочину вона не стала. Наразі це вся інформація, яку розшукана готова розголосити.

Історії ще чотирьох житомирян, яких розшукували рідні, також закінчилися благополучно. Усі вони знаходяться поруч з родичами.

Як повідомив начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока, з початку поточного року до підрозділу надійшло понад 150 повідомлень про зникнення жителів обласного центру. Місцеперебування майже усіх із розшукуваних було встановлено упродовж короткого часу. Нині тривають розшукові заходи відносно 7 безвісно зниклих житомирян.

Вчора

Сторінки:
Нагору