ТРА
Середа
8
17:13

​До Житомирської обласної ради проходять дев'ять партій

До Житомирської обласної ради, згідно офіційних результатів виборів, проходять дев'ять партій. Найбільшу кількість голосів виборців отримали партії "Слуга народу", "Наш край" і "Європейська солідарність". З 64 новообраних депутатів 22 отримали перемогу в округах, інші пройшли за партійними списками.

Про це Суспільному повідомив голова Житомирської Обласної ТВК Євгеній Лех:


"Пропозиція", яка набрала 9,25%, "Слуга народу" – 17,94%, "Наш край" – 13,50%, "Європейська Солідарність" – 13,7%, "Опозиційна платформа – За життя" – 11,8%, "Батьківщина" – 7,72%, "За майбутнє" – 10,71%, "Сила і честь" – 5,57%, "Радикальна партія" – 6,9%. Найбільшу кількість голосів виборців отримала "Слуга народу", "Наш край" і "Європейська солідарність". Із 64 новообраних депутатів 22 отримали перемогу в округах".


Політична партія "Слуга народу" в Житомирській обласній раді матиме 11 представників, по 9 депутатів пройшли від партій "Наш край" та "Європейська Солідарність", по 7 депутатів від політсил "Опозиційна платформа – За життя" і "За майбутнє", по 6 депутатів від партії "Пропозиція" та ВО "Батьківщина", 5 депутатів пройшли до облради від Радикальної партії Олега Ляшка і 4 – від політичної партії "Сила і Честь".


Кількість виборців, які взяли участь в голосуванні – 352 тисячі 142 людини.

Сторінки:
Нагору