ТРА
П'ятниця
3
19:16

​На Коростенщині поліцейські навчають дітей правил безпеки

22 квітня ювенальна інспекторка Коростенського райуправління поліції та рятувальники завітали до Путиловицького ліцею у Лугинській громаді, де спілкувалися з учнями про безпеку.

Зустріч розпочалася з розмови про основні правила безпеки в дома та на вулиці. Поліцейська нагадала про елементарні заходи, яких мають дотримуватися маленькі пішоходи. Перетин автошляху, рух у разі відсутності тротуару, або в темну пору доби – знання таких обов'язків та прав закріпили ліцеїсти. До всього ж інспекторка ювенальної превенції поліції показала зображення найрозповсюдженіших дорожних знаків, а діти пояснювали їх значення.


Ліцеїсти засвоїли, що ні в якому разу не можна переходити автошлях на червоне світло або раптово вибігати на пішохідний перехід перед транспортними засобами.


Рятувальники нагадали школярам про мінну безпеку, розповіли про види та класифікацію вибухонебезпечних предметів, а також яку загрозу вони можуть нести. Разом з тим вивчили, як діяти та що робити під час виявлення будь-яких підозрілих предметів.


Не оминули учасники й тему безпечного спілкування в Інтернет-мережі, адже друзі з віртуального світу можуть видатися не тими, за кого себе видають.


Також дітям вкотре нагадали алгоритм дій під час сигналу «Повітряна тривога».

Вчора

Сторінки:
Нагору