ТРА
П'ятниця
3
18:06

​Новоград-Волинські поліцейські з початку року задокументували майже 240 нетверезих водіїв

Нині всі матеріали скеровано до суду для прийняття відповідних рішень. Частині порушників вже довелося сплатити чималі штрафи, дехто втратив право керування автомобілем на 1 рік.

Так, днями у райцентрі правоохоронці зупинили водія автомобіля «Volkswagen», який порушив Правила дорожнього руху. За кермом перебував 23-річний місцевий житель. Під час спілкування із керманичем поліцейські помітили, що він перебуває у стані сп’яніння, ймовірно, наркотичного.


Тож йому запропонували пройти відповідне освідування, проте молодик відмовився. Поліцейські роз’яснили водієві, що таке рішення не звільняє його від відповідальності. Відтак відносно нього склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані сп’яніння…) КУпАП.


Відповідно до чинного законодавства таке правопорушення тягне за собою накладення штрафу на водіїв у розмірі 1 тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 1 рік.

Вчора

Сторінки:
Нагору