ТРА
П'ятниця
3
16:27

​Олександр Федько: Рятувальники Житомирщини допомагають жителям області, які стикнулися з наслідками весняних паводків

Починаючи з березня цього року, бійці ДСНС здійснили вже понад 50 виїздів, щоб допомогти відкачати воду з підтоплених територій. Зауважимо, що за даними Житомирського гідрометцентру кількість опадів, які випали впродовж березня та квітня вдвічі перевищили допустиму норму.

Тільки за останню добу рятувальники області здійснили 5 виїздів для ліквідації локальних підтоплень у Житомирі, Коростишеві та Малині. За прогнозами синоптиків, пік паводків ми вже пройшли.



«Танення снігу та рясні дощі призвели до затоплення підвальних приміщень частини приватних домоволодінь та соціальних закладів Житомирщини. Рятувальники вже відкачали з території підтоплених домівок та закладів понад 6 мільйонів літрів. Для порівняння, такої кількості води вистачило б для того, щоб забезпечити місячну потребу у питній та технічній воді для понад півтори тисячі жителів області», – наголошує заступник начальника ОВА Олександр Федько.


Разом з тим, рятувальники області продовжують бути напоготові, щоб допомогти жителям області впоратися з природніми негараздами.

Вчора

Сторінки:
Нагору