ТРА
Вівторок
7
00:09

​Пірнув у водоймі та зник: На Житомирщині під час відпочинку потонув чоловік

Житомирська область: рятувальники дістали з води тіло загиблого

21 червня о 16:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Великий Дивлин Лугинської територіальної громади Коростенського району в ставку втопилася людина. Про це рятувальників сповістили відпочивальники, які стали очевидцями пригоди.


По прибуттю бійців ДСНС до місця виклику з’ясувалося, що на березі водойми відпочивала компанія людей. Вони плавали, а в якийсь момент один з них пірнув у водоймі та зник з поля зору. Друзі спробували відшукати його самостійно, але їх зусилля результату не дали, так як глибина водойми становила близько 5 м.


Рятувальники на гумовому човні після трьох з половиною годин пошуків відшукали тіло 23-річного загиблого на відстані близько 6 м від берега. Всі обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.


Рятувальники закликають населення відпочивати у відведених для цього місцях, не йти у воду після вживання алкоголю та пильнувати за маленькими дітьми. Якщо ви стали свідками пригоди на воді, то відразу телефонуйте за номером «101».

Вчора

Сторінки:
Нагору