КВІ
Вівторок
30
15:36

​У Радомишлі є робота на молокопереробному підприємстві

Підприємство з виробництва молочної продукції Радомишльщини пропонує шукачам роботи 24 вакансії із заробітною платою від 15 000 до 20 000 грн.

Робота є для:


- завідувачів виробництва, які мають контролювати правильну та безпечну експлуатацію технологічного устаткування; забезпечувати належну організацію праці робітників на місцях; складати графіки виходу на роботу працівників виробничого підрозділу; робити заявки на необхідну сировину та забезпечувати її своєчасне одержання зі складів, контролювати її кількість та якість; забезпечувати контроль якості продукції; організовувати облік, складання і своєчасне надання звітності виробничої діяльності.


- інженерів-механіків, до обов’язків яких входить організація, експлуатація і технічне обслуговування МТЗ та устаткування, своєчасний та якісний ремонт; забезпечення технічної підготовки і виконання графіків ППР; складання переліку необхідних для ремонту матеріалів і запчастин; оформлення заявки на придбання матеріалів і запасних частин, необхідних при експлуатації приладів і обладнання.


- мікробіологів, які здійснюватимуть контроль якості молочної сировини, мікробіологічний контроль якості готової продукції і сировини; проводитимуть підготовчі роботи для проведення аналізів (приготування середовищ); мікробіологічний моніторинг води, виробничих приміщень, обладнання, персоналу; мають вести лабораторну документацію.


- техніків-технологів з виробництва молочних продуктів, які повинні здійснювати контроль з дотримання послідовності та якості операцій, що складають процес приготування молочних продуктів; розробляти та вдосконалювати наявні процеси виробництва; контролювати ефективність організації праці; здійснювати розрахунок нормативів витрат сировини та матеріалів, норм часу; здійснювати контроль якості вихідної сировини та готової продукції, дотримання санітарних норм і правил.


За довідками звертатись у Радомишльський відділ Житомирської філії Житомирського ОЦЗ за адресою: м.Радомишль, вул.Мала Житомирська, 5, тел. (097)-543-35-28

Вчора

Сторінки:
Нагору