ТРА
Неділя
5
16:34

​У Житомирі вантажівка зіткнулася з маршруткою

У результаті ДТП травми у вигляді забоїв отримали водій та пасажири мікроавтобуса. Поліція з’ясовує причини та обставини події.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 21 лютого о 8.40 у мікрорайоні Польова в обласному центрі. За попередньою інформацією водій автомобіля «БАЗ Т713.11», 51-річний житомирянин, не дотримався безпечної дистанції та не врахував дорожньої обстановки, унаслідок чого здійснив зіткнення з маршрутним таксі «Рута 20», що розпочинав рух у попутному напрямку.


Унаслідок ДТП водій мікроавтобуса, 28-річний житомирянин, а також п’ятеро його пасажирів віком від 21 до 66 років, усі місцеві жителі, отримали травми у вигляді забоїв. Їм було надано медичну допомогу на місці ДТП. Нині триває з’ясування причин та обставин події.


Шановні водії! Будьте уважними на дорозі та обирайте безпечну швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати та безпечно керувати транспортним засобом. Виконуючи будь-який маневр, переконайтесь, що це буде безпечно по відношенню до інших учасників дорожнього руху.

Вчора

Сторінки:
Нагору