ТРА
П'ятниця
3
15:51

​За добу поліцейські вилучили наркотики у трьох житомирян

21 лютого у м. Житомирі та м. Коростені працівники поліції вилучили підозрілі речовини, за зовнішніми ознаками схожі на наркотичні засоби, у трьох жителів області. За усіма фактами розпочато відповідні перевірки.

Уранці 21 лютого в одній з кімнат гуртожитку місцевого професійного училища правоохоронці провели огляд, під час якого виявили у 17-річного студента два паперових згортки з рослинною масою. А увечері на одній з вулиць обласного центру оперативники виявили у 23-річного житомирянина два поліетиленових пакуночка з рослинною масою та білим порошком. В обох випадках молодики визнали, що це нарковмісні речовини, які вони зберігають для власного споживання.


У Коростені на одній з вулиць міста поліцейські зупинили підозрілого чоловіка. Під час огляду з’ясувалось, що 29-річний місцевий житель зберігає у кишені поліетиленовий згорток з кристалоподібною речовиною, попередньо – наркотичним засобом.


На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи поліції. Усе виявлене було вилучено та направлено на експертні дослідження.


Попередня правова кваліфікація подій – ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. Законодавством такі дії караються штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 6 років, або позбавленням волі на той самий строк.

Вчора

Сторінки:
Нагору