ТРА
Неділя
5
20:50

​Рустам Раупов: Я змушений публічно визнати, що моя участь в політичному проекті УКРОП було помилкою

Депутат Житомирської обласної ради Рустам Раупов повідомляє про складання повноваження депутата Житомирської обласної ради.

«Сьогодні я змушений публічно визнати, що моя участь в політичному проекті 'УКРОП' було помилкою, - а помилки рано чи пізно потрібно виправляти: сьогодні я офіційно вийшов з її лав і, відповідно, склав повноваження депутата Житомирської обласної ради від однойменного проекту.


Така моя чесна позиція. Звичайно ж, від цього я не став менше патріотом України! Йду без бруду і без жалю, - все ж багато вдалося зробити для людей, а це найголовніше.


Рішення - для мене не було простим; причини - об'єктивні, але про них обов'язково пізніше ... Чесним патріотам (а вони в проекті є) бажаю сил і терпіння в боротьбі за життєву долю громадян нашої країни! А ось з псевдопатріотами, - мені категорично не по дорозі.


Маю честь!


ps. Недодрузі-недотовариші, з вищевказаного проекту! Щоб не забруднювати мою стрічку на ФБ своєї псевдопатріотичної 'локшиною', щедро приправленою ні в чому невинним зеленим рослиною, - прошу, щоб вийшли з 'друзів' самостійно, - бо я це зроблю ще до вечора сьогоднішнього дня за вас!» , - йдеться в повідомленні.

Вчора

Сторінки:
Нагору