ТРА
Понеділок
6
15:31

​Бердичівські слідчі поліції завершили розслідування обставин ДТП з травмуванням пішохода

Днями поліцейські районного відділу оголосили про підозру жительці райцентру у вчиненні дорожньо-транспортної пригоди, унаслідок якої травм зазнав 67-річний чоловік. Обвинувальний акт відносно водійки уже скеровано до суду.

Як встановили правоохоронці, 24 серпня на одній із вулиць м. Бердичева 30-річна бердичівлянка, керуючи автомобілем «Volkswagen Caddy», здійснювала об’їзд з правого боку для уникнення зіткнення з попутним автомобілем, що рухався попереду, виїхала на узбіччя, де вчинила наїзд на пішохода.


У результаті ДТП 67-річний місцевий житель отримав тяжкі травми.


Зібравши необхідні свідчення та докази, слідчі повідомили водійці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України, а згодом ознайомили й з обвинувальним актом. Процесуальне керівництво здійснювала Бердичівська окружна прокуратура.


Нині відповідні матеріали скеровані до суду.


За чинним законодавством підозрюваній може загрожувати позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3-х років або без такого.

Вчора

Сторінки:
Нагору