ТРА
Вівторок
7
09:06

​На Малинщині триває відновлення пошкодженої будівлі пожежно-рятувальної станції, — Олександр Федько

За час повномасштабної війни ворог пошкодив та зруйнував понад 2600 об’єктів інфраструктури Житомирщини, до переліку потрапили й рятувальні частини. Увечері 06 березня російські окупанти завдали ракетного удару по центру м. Малина. Вибух завдав значних збитків місцевій 13-тій пожежній рятувальній частині.

Робота рятувальників завжди пов’язана з небезпекою, але під час війни ризики значно зростають. Рятувальники області кожного дня позбавляють жителів області від вибухових пристроїв, які тікаючи з України, залишали за собою російські окупаційні війська.


Як зазначив заступник начальника Житомирської обласної військової адміністрації з питань взаємодії з правоохоронними органами Олександр Федько, наразі будівельники вже відновили дах нового корпусу та завершують внутрішні роботи. Також замінено вікна в усіх пошкоджених кімнатах пожежно-рятувальної станції у Малині.


«Дякуємо нашим рятувальникам за їх самовідданість. Саме вони хоробро гасять пожежі навіть під час загрози ракетних ударів. Саме вони рятують жителів із-під завалів розбомблених будинків та надають першу допомогу постраждалим», — підкреслив Олександр Федько.


Нагадаємо, що заступник начальника Житомирської ОВА з питань взаємодії з правоохоронними органами Олександр Федько повідомив про збільшення кількості сирен оповіщення в Житомирській області.

Вчора

Сторінки:
Нагору