ТРА
Четвер
2
11:25

​На Житомирщині під час дружніх посиденьок в чоловіка викрали 37 тис грн

Неприємністю закінчилися гостини жителя Ружинської громади у Коростенському районі. Після застілля у смт Нових Білокоровичах 49-річний чоловік повернувся додому зі спустошеним банківським рахунком. Із заявою про крадіжку він звернувся до поліції.

Чоловік розповів, що підозрює у причетності до злочину свого товариша. За його словами наприкінці серпня він гостював на Олевщині. Тоді під час застілля довіряв свою банківську картку 32-річному знайомому. Той, за його дорученням, ходив до крамниці за спиртним. Тоді ж чоловік назвав йому й свій пін-код, аби тому вдалося розрахуватися за покупки. Згодом, зрозумівши, що втратив кошти, він висловив претензії товаришу. Однак той і не думав повертати «позичене».


Поліцейські встановили, що кошти заявника були зняті з рахунку через банкомат. Необачність власника, який розголосив таємну інформацію, вартувала йому 37 тисяч гривень.


Працівники кримінальної поліції розшукали 32-річного чоловіка, на якого вказав заявник. Той визнав, що під час закупівель у крамниці ще й зняв кошти з чужої карки та витратив їх на власні потреби.


Нині триває досудове розслідування за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Причетному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.


Водночас поліцейські нагадують громадянам: нікому і за жодних обставин не розголошуйте коди доступу до ваших банківських рахунків та особистих електронних кабінетів фінансових установ. Так ви зможете вберегти свої заощадження від зазіхань зловмисників.

Вчора

Сторінки:
Нагору